ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ BARBOUR ΜΠΟΥΦΑΝ

Πρόκειται για το κατεξοχήν αυθεντικό Βρετανικό ένδυμα. Κατασκευάζεται στη Β.Α Αγγλία και στα σύνορα με τη Σκωτία από τις αρχές του 19ου αιώνα .

Το καλύτερο σε σταθερότητα Αιγυπτιακό βαμβάκι υλικό barbour wax cotton επεξεργάζεται με ειδικό λάδι και κερί, έτσι ώστε να γίνει πλήρως αντιανεμικό και αδιάβροχο .

Η ιδιαιτερότητα των jackets Barbour απαντάτε στην πρωτότυπη φόρμουλα που ονομάζεται sylkoil. Το ειδικό αυτό λάδι προσφέρει στο ύφασμα τέλεια προστασία από τη διείσδυση της υγρασίας και της βρομιάς, ενώ παράλληλα του δίνει υφή και εμφάνιση που το κάνει να ξεχωρίζει.(Κέρωμα Barbour )

Η φόδρα τους είναι κατασκευασμένη από 100% wool barbour tartan. Αν με οποιοδήποτε τρόπο καταστραφεί η εξωτερική επικάλυψη του ενδύματος, αντιλαμβάνεστε ότι ουσιαστικά χάνεται και η αξία του.

Μην επιχειρήσετε μόνοι σας να καθαρίσετε ρούχα που έχουν αυτή την ιδιαιτερότητα. Δεν πλένονται στο πλυντήριο και απαγορεύεται η χρήση απορρυπαντικών.

Καθαρίστε επιφανειακά αν χρειαστεί με ένα πανί και κρύο νερό. Εμπιστευτείτε τα μοναδικά αυτά ρούχα σε καθαριστήρια που γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν.

(Κέρωμα,Κέρωμα Barbour,επανακέρωση Barbour,Barbour,κερί Barbour,καθάρισμα Barbour,καθάρισμα Κέρωμα Barbour,Κέρωμα Barbour στην Αθήνα,ΚΕΡΩΜΑ BARBOUR,BARBOUR ΚΕΡΩΜΑ)