ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΝΟΥΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Κράνος για τη δική σας ασφάλεια!

Πόσο ασφαλές είναι ένα κράνος για την υγεία σας;...

Έρευνες έχουν δείξει πως η συντριπτική πλειοψηφία των μοτοσυκλετιστών δεν δίνει τη δέουσα βαρύτητα και προτεραιότητα στον καθαρισμό του κράνους, καταστώντας το απλά ένα αναγκαίο αξεσουάρ.

Κι όμως, είναι αρκετές οι φορές που η έκθεσή σας μέσα σ' ένα βρόμικο κράνος-εξαιτίας εφίδρωσης, αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων, υγρασίας κλπ-σας δημιούργησε αίσθηση δυσφορία, δερματικές παθήσεις, επιδείνωση τριχόπτωσης, αίσθηση κακής οσμής και απωθητική αίσθηση για τη χρήση του.

Δεν έχετε άδικο. Έχετε όμως ευθύνη σε όλα αυτά, διότι είναι αποτέλεσμα μη ορθής καθαριότητας του κράνους-ενός "ασφυκτικά" κλειστού περιβάλλοντος αναπνοής σας. Η λύση για το ερασιτεχνικό καθάρισμα δεν ενδείκνυται, εξαιτίας των πολλών και διαφορετικών υλικών του (εξωτερική ζελατίνα, θερμοπλαστικά υλικά: polycarboneti, lexan κ.ά) καθώς και της εσωτερικής επένδυσης, όπου ο ακατάλληλος καθαρισμός μπορεί να οδηγήσει "κάψιμο" του υλικού αλλά και δερματολογικές επιπτώσεις.

Γι'αυτό είμαστε εδώ, για να σας απαλλάξουμε από τούτη την...καταναγκαστική αλλά αναγκαία εργασία.

Η πολύχρονη πείρα μας σε είδη δερμάτινων ειδών, καθώς και η εξειδίκευσή μας σε αξεσουάρ μοτοσυκλετιστών, μας επιτρέπει να σας βεβαιώσουμε πως η παράδοση του κράνους σας για καθαριότητα σε εμάς, θα τύχει σεβασμού και πειθαρχία στις οδηγίες του κατασκευαστή. Οι ύλες καθαρισμού τους είναι απαλλαγμένες από επιθετικούς διαλύτες, ισχυρές χημικές ουσίες, έκθεση σε ακατάλληλη θερμοκρασία, προκειμένου να επιτευχθεί το στέγνωμα.

Επιπλέον, η προσωπική μας επιλογή και αγάπη για το "γοητευτικο" δίτροχο, μας οδήγησε να εισάγουμε τελευταίας γενιάς υλικά και να τα εμπιστευτούμε.

Σειρά σας να μας εμπιστευτείτε. Γιατί η μηχανή είναι τρόπος ζωής, το κράνος μας "είναι" η Ζωή μας, και η Ζωή μας ας χαίρει υγείας, ακόμη και σε...οριακά περιβάλλοντα!