ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΩΝ

Είμαστε οι µόνοι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι επαγγελματίες στην εξειδικευμένη µέθοδο οικολογικού καθαρισµού στρωµάτων.

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα και το μαξιλάρι μας με ρύπους του σώματός μας. Επιβάρυνση της καθαριότητας τους αποτελεί ο συνδυασμός της αναπόφευκτης αναπτυσσόμενης θερμότητας και υγρασίας, είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, μυκήτων, ιών κ.λ.π.

Με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα και το μαξιλάρι μας, αναταράσσεται η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη, η οποία είναι πολύ ελαφρύτερη από τον αέρα. Η αλλεργιογόνος αυτή σκόνη, εμπεριέχει τα απεκκρίματα των ακάρεων και την πολύ βλαβερή πρωτεΐνη γουανίνη. Με τις κινήσεις μας κατά τη διάρκεια του ύπνου, το στρώμα και το μαξιλάρι μας λειτουργεί ως φυσητήρι που ωθεί τα ακάρεα και τα απεκκρίματά τους, την αλλεργιογόνο σκόνη και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες, απευθείας στο στόμα μας, τη μύτη μας, τα μάτια μας και πάνω στο δέρμα μας με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται συνεχώς η υγεία μας.

Μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για το στρώμα μας είναι ότι περνάµε το 1/3 της ζωής µας στο στρώµα µας! Αν δεν το συντηρήσουμε, αποτελεί το τέλειο περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, μυκήτων, βακτηριδίων, ιών και µικροβίων.

Ένα στρώµα, µετά τον πρώτο µήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, σε 4 µήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000.

Τα καλύµµατα και τα σεντόνια όσο συχνά και αν αλλάζονται ΔΕΝ µας προστατεύουν µε αποτέλεσµα να επιβαρύνεται σηµαντικά η υγεία µας.

Όπως καθαρίζουµε και φροντίζουμε τα ρούχα µας, κατά τον ίδιο τρόπο επιβάλλεται να συντηρούµε τουλάχιστον µια φορά το χρόνο, το στρώµα και το µαξιλάρι µας, µε τον οικολογικό καθαρισµό για να απολαµβάνουµε τον ύπνο µας σε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώµα χωρίς αλλεργίες.